Kerst 2017

Onze creativiteit, kwaliteit en vakmanschap hebben wij ook dit jaar weer in verschillende mooie projecten mogen laten zien. Wij bedanken iedereen voor het vertrouwen en wensen u mooie feestdagen en een fantastisch 2018

Raoul, Jan en het team van PUUR

In verband met de feestdagen is ons kantoor gesloten van 23 december 2017 tot en met 7 januari 2018.

PUUR op After Hours Business Lab Hasselt/ Night Shift

Night Shift, de conferentie voor jonge leergierige ondernemers, komt voor het eerst naar Hasselt. Eerder vonden er in Gent, Antwerpen en Kortrijk al 10 uitverkochte edities plaats. Op zaterdag 29 oktober zijn de Hasseltse Grenslandhallen aan de beurt, met Hans Similon (KBC, ex-Mobile Vikings) en Yves Smolders (Versuz) als belangrijkste sprekers. “De Grenslandhallen zullen hiervoor omgetoverd worden tot een co-creatie platform voor zowel jonge ondernemers als gevestigde waarden”, aldus de organisatie. “Bijzonder aan Night Shift is dat het volledige event is opgebouwd rond een centrale dansvloer. Het event gaat immers door van 17u tot 5u ‘s ochtends en is een unieke mix van een zakelijk netwerkevent en een party”, klinkt het.

De sprekers komen het publiek inspireren tussen 18 en 19u. Daarna volgen debatten rond uiteenlopende thema’s, waarin Similon en Smolders hun kijk op de zaak geven, zodat jonge ondernemers er wat van kunnen opsteken.

Staan achter de draaitafels: Maxim Lany, Nathan Fix, Gewelt, Goldfox en Ralpheus.

Onder meer deze standhouders tekenen alvast present: Odigo Advocaten, LSU - Limburg Startup, Holiday Inn Hasselt, Art&Advice, Puur Groenprojecten (B), Lunetiq, Shopping 1, Teamleader, Moore Stephens, Eddy Heleven Jewellery en Sonos.

Meer info op www.night-shift.be

HOOG

Op de site HOOG kan de bezoeker oneindig binnenkijken bij de mooiste projecten en ziet hij direct wie verantwoordelijk zijn voor de realisatie daarvan. Op HOOG staan enkel vooraanstaande bedrijven, welke verantwoordelijk zijn voor de mooiste projecten op het gebied van interieur- , exterieur en tuinarchitectuur. De zoektocht naar bedrijven die deze dromen en ideeën werkelijkheid laten worden is voorbij. Wij zijn trots deelnemer te zijn van dit platform.

Het bezoeken meer dan waard!  http://www.hoog.design

KERST 2015

Vakmanschap en kwaliteit, daar stonden wij in 2015 wederom garant voor.

Wij zijn dankbaar voor het vertrouwen dat we steeds van onze opdrachtgevers krijgen.

De orderportefeuille voor 2016 is al boven verwachting gevuld.

Wij wensen iedereen mooie feestdagen en een fantastisch 2016 toe!

Team PUUR

MOOISTE ZWEMBAD 2015/2016

In deze door PUUR  ontworpen en gerealiseerde tuin te Zonhoven, is o.a. een zwembad en poolhouse voorzien.

Dit zwembad heeft GOUD gewonnen tijdens de landelijke wedstrijd 'mooiste particuliere zwembad' in de prijscategorie tot € 50.000,-

Het poolhouse is bouwkundig uitgewerkt door architect Dirk van Lee en het zwembad is aangelegd door Zwembaden Valkenborgh.

Deze uiterst prettige samenwerking tussen genoemde partners, heeft geresulteerd tot een zeer contente opdrachtgever en deze mooie erkenning.

 

Masters of LXRY

Dit jaar vindt de grootste editie ooit in de geschiedenis van Masters of LXRY plaats: meer dan 30.000 m2 beursoppervlakte in de Amsterdam RAI. Vijf dagen lang beleeft de bezoeker een unieke ervaring met exclusieve lanceringen, de nieuwste automodellen, de laatste reis- en interieurtrends, unieke limited editions, modeshows, netwerkborrels, live muziek en kunsten van chef-koks. Dat alles in een omgeving van prachtig ontworpen stands.

Als lid van de Tophoveniers neemt PUUR dit jaar deel aan deze prestigieuze beurs samen met de overige leden van de Tophoveniers en MSK Sunsquare, Compass Pools Nederland, Tablazz Buitenparket en U – Spa. Gezamenlijk presenteren wij ons middels een compleet aangelegde tuin.

Masters of LXRY moet je bezoeken om het te voelen. Het gaat om ondernemerschap, durf, creativiteit en kwaliteit om het onderscheid te willen maken tussen goed en geweldig, tussen alledaags en extra. Ergens tussen droom en werkelijkheid, waarbij iedereen welkom is. Masters of LXRY, de naam zegt het al: ‘Masters’ zijn de deelnemers, ‘LXRY’ hun speelveld.

Masters of LXRY vindt plaats van 10 t/m 14 december 2015 in de Amsterdam RAI.

Voor meer informatie: http://www.lxry.nl

Tres Chiq

Van 27 augustus tot en met 31 augustus nemen wij wederom deel aan de 10e editie van TRES CHIC. Een beurs op het gebied van luxe lifestyle met exclusieve standhouders, een prachtige locatie, live muziek, champagne en exquise hapjes. U bent van harte welkom op HANGAR 58, Domein Bokrijk (Herkenrodeplein 5 te Genk (BE)).

Tuin te Eersel te bewonderen op TVL

In een reportage van het programma TVL Tuin van TV Limburg wordt aandacht besteed aan een tuin van Puur te Eersel.

Tuinarchitect Jan Nickmans vertelt over het tot stand komen van de tuin. Nieuwsgierig? kijk op http://www.tvl.be/programmas/tvl-tuin-tvl-tuin-30-mei-2015-9018 Het gaat om de uitzending van 30 mei 2015.

 

 

CHELSEA FLOWERSHOW INSPIREERT PUUR

Afgelopen weekend hebben enkele werknemers van PUUR inspiratie opgedaan op de Chelesa Flowershow te Londen. De crème de la crème uit de tuinenwereld is hier te vinden. De tuinenshow laat ontwerpen zien in verschillende categorieën, van grote showtuin tot kleine stadstuin en toont een beeld van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van tuinen.

EXCELLENT 2014 (NL)

PUUR Groenprojecten is deelnemer van de Excellent Wonen & Leven beurs welke dit jaar haar tienjarig jubileum viert. Het tot een begrip uitgegroeide topevenement vindt plaats van 16 tot en met 19 oktober 2014 in het Beursgebouw Eindhoven (NL.).

Een walhalla voor luxezoekers. Dat is de Excellent Wonen & Leven Beurs. U kunt genieten van alles op het gebied van wonen, interieur en exterieur maar ook van fraaie auto's en schitterende sieraden. Deze editie wordt de beurs wederom overtroffen in luxe en vakmanschap. Alles staat in het teken van luxueus wonen en leven. Alleen het beste van nu wordt gepresenteerd door vakbekwame specialisten uit verschillende branches. Kom langs in Eindhoven en bezoek onze stand.

voor aanvullende informatie: www.excellentwonenenleven.nl

PUUR TUINEN TE BEZICHTIGEN

Op zaterdag 27 en zondag 28 september 2014 kunt u tussen 14.00 en 18.00 uur in Vlaanderen 150 deelnemende nieuwbouw - of renovatiewoningen ontdekken tijdens het "Mijn Huis Mijn Architect" weekend. Bij twee van de deelnemende woningen is tevens, de door PUUR ontworpen en aangelegde tuin te bezichtigen.

Kijk op: www.mijnhuismijnarchitect.com voor meer informatie.

De volgende woningen met tuin zijn te bezichtigen:

3520 ZONHOVEN (enkel op zondag te bezoeken op afspraak), Eengezinswoninge met beroepspraktijk, Nieuwbouw: http://vlj-architecten.wix.com/vljarchitecten         

3510 KERMT, vrijstaande woning, renovatie en uitbreiding: www.klaararchitectuur.be

SUCCESVOLLE DAGEN TRES CHIC '14

Na een paar drukke gezellige dagen op TRES CHIC te Genk kijken we met een voldaan gevoel terug op de succesvolle deelname. Ondanks een paar regenachtige dagen hebben veel bezoekers onze stand bezocht.

Hierbij willen we een aantal partners hartelijk bedanken voor het aankleden en mogelijk maken van onze sfeervolle stand: Carmetum, Sunsquare, Philippe Bas (florist) en onze vertrouwde vaste leveranciers van planten en bomen.

WEES WELKOM OP TRES CHIC

Van vrijdag 22 augustus tot en met maandag 25 augustus kunt u ons bezoeken op TRES CHIC, het Luxury Lifestyle Event te Genk (België). Très Chic staat synoniem voor op-en-top gezelligheid met exclusieve standhouders, champagne, live-muziek en exquise hapjes op een prachtige locatie. Wij zien jullie graag verschijnen! Kijk voor meer informatie op www.treschic.be

PETER 25 JAAR IN DIENST

Deze zomer is onze collega Peter van der Biezen 25 jaar in dienst. Wat een prestatie! Na het afronden van de Middelbare Land en Tuinbouwschool is hij in dienst gekomen als "leerling" hovenier, waarna hij zich heeft opgewerkt tot voorman en later tot projectleider. Mede door zijn liefde voor het vak, klantgerichtheid en gedrevenheid is PUUR groenprojecten geworden tot wat het nu is. Wij danken hem voor zijn loyaliteit en hopen dat hij nog lang aan ons bedrijf verbonden blijft!

FIJNE VAKANTIE

Wij wensen iedereen een hele fijne en zonnige vakantie!

Wij zijn gesloten van 26 tot en met 17 augustus.

TRES CHIC '14

Van 21 augustus tot en met 25 augustus nemen wij wederom deel aan de TRES CHIC '14. Een beurs op het gebied van luxe lifestyle met exclusieve standhouders, een prachtige locatie, live muziek, champagne en exquise hapjes. U bent van harte welkom op HANGAR 58, Domein Bokrijk (Herkenrodeplein 5 te Genk (BE)).

Voor meer informatie kijk op: www.treschic.be

 

PUUR OPENT HAAR DEUREN IN BELGIE

Eind vorige maand heeft PUUR een kantoor in Belgie geopend. Sinds een paar jaar zijn wij door toenemende aanvragen, Belgische klanten gaan bedienen vanuit Liempde. Dit heeft inmiddels een dusdanige vlucht genomen, dat wij per 30 mei officieel onze 2e kantoor hebben geopend te Alken.

TUIN INSPIRATIE DAGEN PUUR NEDERLAND

Bezoek onze TUIN INSPIRATIE DAGEN op 21 en 22 juni en raak geinspireerd door onze unieke tuinontwerpen, tuinaanleg- en onderhoud op maat, een gesprek met één van onze adviseurs en meer....

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Velder te Liempde.

Klik hier voor het programma.

TUIN TE STEVOORT TE BEWONDEREN OP TV LIMBURG

In een reportage van TV Limburg wordt aandacht besteed aan een tuin te Stevoort. Tuinarchitect Jan Nickmans vertelt over het tot stand komen van de tuin. Klik op http://www.youtube.com/watch?v=cZVHMnUkAYE voor de complete reportage.

TUIN INSPIRATIE DAGEN 21-22 JUNI

Bezoek onze TUIN INSPIRATIE DAGEN op 21 en 22 juni en raak geïnspireerd door onze unieke tuinontwerpen, tuinaanleg- en onderhoud op maat. PUUR presenteert zichzelf samen met diverse partijen die aan bod komen op het gebied van tuininrichting en aanleg. Wij laten u zien wat er mogelijk is op het gebied van tuininrichting en welke aspecten aan bod komen. U kunt allerlei informatie inwinnen over, jacuzzi’s, zwembaden, zonwering, overkappingen, plantenbakken, tuinmeubels en nog veel meer.

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Velder te Liempde.

STEM OP ONS

We zijn genomineerd voor de 'Tuin van het Jaar Verkiezing' Je helpt ons door je stem uit te brengen op de door ons ontworpen en aangelegde tuin.

Ga naar: https://apps.facebook.com/vhgfotos/?app_data=pro en stem op de MODERNE LUXE VILLATUIN.

alvast hartelijk dank voor jullie steun!

PUUR STAAT MET ARTIKEL IN TUINEN Landelijke Stijl

Trots zijn wij op het artikel in het magazine 'TUINEN Landelijke Stijl' over een door PUUR ontworpen en aangelegde tuin!

Voor het complete artikel kijk op: Strakke tuin met natuurlijke uitstraling.

VERKIEZINGEN TUIN VAN HET JAAR

PUUR is genomineerd voor de Tuin van het Jaar 2014 met een tuin in Goirle. Vanaf dit voorjaar krijgt u de kans op één van de genomineerden te stemmen die in aanmerking komen voor de Publieksprijs. Wij houden u op de hoogte zodra de verkiezingen van start gaan!

ONTWERP ATELIER LARENSTEIN

Donderdag 12 december hebben onze ontwerpers, Martijn van Grotel en Anneke Jepma een ontwerpatelier geleid op de Hogeschool Larenstein te Velp. Studenten kregen de opdracht een tuin te ontwerpen die al eerder door PUUR ontworpen is. Na verassende presentaties van enthousiaste studenten heeft PUUR het ontwerp en foto's van de nieuwe situatie laten zien. Het was een geslaagde dag!

EXCELLENT TE ROTTERDAM

Van 13 tot en met 16 december 2013 vindt de Excellent Wonen en Leven Beurs voor het eerst plaats in Ahoy Rotterdam. Op ruim  20.000 m2 vind u grote luxe spelers die de meest exclusieve, luxueuze en begerenswaardige producten en diensten presenteren, maar ook alles op het gebied van interieur en exterieur.

Na de succesvolle deelname aan de voorgaande excellent beurs te Eindhoven zijn wij wederom aanwezig met een presentatie die onderscheidend is. Indien u deze beurs wenst te bezoeken kunt u gratis toegangskaarten opvragen. Deze zijn echter beperkt voorradig dus zorg dat u er snel bij bent. Mail uw adresgegevens naar info@puurgroen.nl en wij zorgen dat u de kaarten thuis gestuurd krijgt.

http://www.excellentbeurs.nl/index.php?menu_item=highlights/&params=index/237

Vanavond start de Excellent Wonen & Leven Beurs

De negende editie van de Excellent Wonen & Leven Beurs gaat vanavond van start. De mooie woon- en lifestylebeurs vindt plaats van 21 tot en met 25 november 2013 in het Beursgebouw Eindhoven en staat in het teken van interieur en exterieur maar ook van groots opgezette designwoningen, culinaire etablissementen, fraaie auto's en schitterende horloges en sieraden.

 

EXCELLENT 2013

Van 21 tot en met 25 november 2012 is Eindhoven het centrum van Nederland voor levensgenieters met gevoel voor luxe, hoogwaardige producten en lifestyle.

Net als voorgaande edities hebben wij een presentatie die wederom onderscheidend is. Indien u deze beurs wenst te bezoeken kunt u gratis toegangskaarten opvragen. Deze zijn echter beperkt voorradig dus zorg dat u er snel bij bent. Mail uw adresgegevens naar info@puurgroen.nl en wij zorgen dat u de kaarten thuis gestuurd krijgt.

GENOMINEERDEN TUIN VAN HET JAAR 2014 BEKEND

 

Na de sluiting van de aanmeldingsprocedure op 1 juli is er eerst een voorselectie geweest van tuinen die daadwerkelijk kans hebben op de titel. Deze eerste schifting vond plaats op basis van de door de hoveniersbedrijven ingezonden foto’s, ontwerpen, beplantingsschema’s en eventuele toelichtingen. Aansluitend bezocht de jury in augustus de zes tuinen. De vakjury heeft beoordeeld binnen vastgelegde criteria als ontwerp en aanleg, vakmanschap, duurzame aspecten, variatie in de toegepaste beplanting en de balans met het gebruik van de dode materialen. Maar welke tuin heeft dan het karakter en de beste uitstraling van een hedendaagse tuin? De prijswinnaar van de Tuin van het Jaar 2014 wordt in het voorjaar bekend gemaakt.

Extra publieksprijs
Via social media krijgt het publiek vanaf het voorjaar van 2014 de kans een hoveniersbedrijf uit de genomineerden te kiezen die in aanmerking komt voor de Publieksprijs. Kijk voor meer informatie op de volgende link:

http://www.vhg.org/actueel---agenda/nieuws-overzicht/genomineerden-tuin-van-het-jaar-2014-bekend

INTERVIEW PUUR TIJDENS TRES CHIC

Tijdens het luxueuze lifesyle event TRES CHIC is Jan Nickmans geinterviewd door Annemie Ramaekers (tvLimburg). Klik op de onderstaande link en krijg een goede indruk van onze deelname aan dit event.

http://youtu.be/zoD7HIDgDto

 

 

SUCCESVOLLE DEELNAME TRES CHIC '13

Na een paar drukke gezellige dagen op TRES CHIC te Genk kijken we met een voldaan gevoel terug op de succesvolle deelname. Mede dankzij het fantastische weer hebben veel bezoekers onze stand bezocht.

Hierbij willen we een aantal partners waaronder; Sunsquare, van Valderen Casual Living, ZENO Products, Philippe Bas (florist) en onze vertrouwde vaste leveranciers van planten en bomen hartelijk bedanken voor het aankleden en mogelijk maken van onze sfeervolle stand. 

KANSHEBBER TUIN VAN HET JAAR 2014

Woensdag 12 augustus heeft de voorselectie voor de competitie Tuin van het Jaar 2014  plaatsgevonden op basis van de Ingezonden foto’s en ontwerptekeningen.  

 Alle inzendingen zijn op basis van anonimiteit beoordeeld. De door PUUR ingezonden tuin is beoordeeld als één van de zes reële kanshebbers voor het verkrijgen van de titel “Tuin van het Jaar 2014”.  Wij wachten in spanning de volgende ronde af!

GENIET VAN DE ZOMER!

Nog net voor de bouwvak hebben we een prachtige tuin opgeleverd! We hopen dat de eigenaar deze zomer er heerlijk van kan genieten.

Wij wensen iedereen een mooie zomer en een hele fijne vakantie!

TRES CHIC '13

Van 22 augustus tot en met 26 augustus nemen wij deel aan TRES CHIC ’13. Een beurs op het gebied van luxe lifestyle met exclusieve standhouders, een prachtige locatie, live muziek , champagne en exquise hapjes. U bent van harte welkom op HANGAR58, Domein Bokrijk (Herkenrodeplein 5  te Genk (Belgie)).

Voor meer informatie kijk op:  www.treschic.be

PUUR kijkt terug op geslaagde Tuin Inspiratie Dagen

Tijdens de “Inspiratie dagen” in het weekend van 8 en 9 juni konden belangstellenden een kijkje nemen achter de schermen bij Puur en uitgebreid kennismaken met hun bijzondere tuinontwerpen en gerealiseerde projecten. Daarnaast waren er diverse mede exposanten op het gebied van kunst, welness en andere bijzondere tuinproducten. De lezingen en de wandeling door de oude landschapstuin van het Landgoed Velder vielen in goede aarde. Mede door het prachtige weer was de opkomst boven verwachting. Voor herhaling vatbaar in 2014!

TUIN INSPIRATIE DAGEN IN VOLLE GANG

Met het geluk van het prachtige weer zijn de tuin inspiratie dagen bij PUUR begonnen. Vergezeld van heerlijke hapjes en drankjes is er een hoop te zien en te ontdekken.

Wij hebben ons kantoor open gesteld en geven een uitgebreide blik in de 'keuken' van PUUR. Laat u verrassen door de inspirerende ontwerpen, lezingen en fraai ingerichte stands van onze partners.

U bent nog van harte welkom tot zondagavond.

Bezoek onze TUIN INSPIRATIE DAGEN 8 en 9 juni.

Bezoek onze  TUIN INSPIRATIE DAGEN op 8 en 9 juni 2013 en raak geïnspireerd door onze unieke tuinontwerpen, tuinaanleg- en onderhoud op maat, een wandeling over het landgoed, een gesprek met één van onze adviseurs en meer...

U bent van harte welkom tussen 10.00 en 17.00 uur aan de Velder te Liempde.

klik hier voor het programma.

 

Tuinaanleg en onderhoud aanzienlijk goedkoper!

De staatssecretaris van Financiën heeft op 28 februari jongst leden besloten om het BTW tarief op arbeid (onder voorwaarden) tijdelijk te verlagen van 21% naar 6% BTW bij renovatie en herstel van woningen.

Dit besluit bevat een goedkeuring om het verlaagde btw-tarief met ingang van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 toe te passen op renovatie en herstel van woningen na meer dan twee jaren na het tijdstip van eerste ingebruikneming, met uitzondering van materialen die een deel vertegenwoordigen van de waarde van deze diensten. Daarnaast bevat het besluit nog een aantal specifieke goedkeuringen.

Het verlaagde tarief wordt ook toegepast op de arbeidskosten van hoveniers voor het aanleggen en onderhouden van tuinen.

Doe er uw voordeel mee! Op verzoek zenden wij u per mail het volledige besluit toe!

Excellent beurs 2012

Van 15 tot en met 19 november 2012 is Eindhoven het centrum van Nederland voor levensgenieters met gevoel voor luxe, hoogwaardige producten en lifestyle. 

Net als voorgaande edities hebben wij samen met D-marq een presentatie die wederom onderscheidend is. Indien u deze beurs wenst te bezoeken kunt u bij ons gratis toegangskaarten opvragen.
Deze zijn echter beperkt voorradig dus zorg dat u er snel bij bent. een mail op info@puurgroen.nl volstaat (meldt er a.u.b. uw volledige adresgegevens bij).

 

Over 's lands grenzen...

We maakten al regelmatig tuinontwerpen voor Belgische opdrachtgevers. Om ook aan hun vraag t.a.v. het realiseren van tuinen te kunnen voldoen, hebben wij sinds kort een uitvoerende ploeg in België. Deze twee gepassioneerde hoveniers leggen momenteel de laatste hand aan een fraai project te Genk. 

De volgende tuinen zijn al ingepland!

Werk in uitvoering

Ondanks de moeilijke tijd hebben wij niet te klagen wat betreft onze orderportefeuille. We hebben het idee dat de opdrachtgevers van vandaag met grote zorg hun hovenier/ tuinarchitect uitzoeken en bewust kiezen voor kwaliteit. We hebben gelukkig een drukke werkplanning die doorloopt tot ver in het eerste kwartaal van 2013. Momenteel zijn wij druk bezig met de realisatie van diverse uiteenlopende projecten: een landschappelijke tuin te Riel, een boerderij tuin te Gemonde, een landschappelijke tuin te Diessen, een moderne tuin rond een villa te Baarschot, een bostuin te Rosmalen, een tuin rond een villa te Genk (B) en een stadstuin te Eindhoven.

We realiseren ons terdege dat we ons gelukkig mogen prijzen met al deze opdrachten, waar we steeds onze meerwaarde kunnen en mogen bewijzen.